Medlemsrådgivning

Som medlem i Föreningen Skogen får du medlemsrådgivning genom Areal. Som medlem får kostnadsfri rådgivning på 30 minuter (per kalenderår). Du får även hela 10% rabatt på Areals övriga ordinarie prislista (ej mäklararvoden) – ett medlemskap i Föreningen Skogen lönar sig!

För att ta del av erbjudandet mailar du till radgivning@skogen.se med ev. frågeställning, namn, telefonnummer samt medlemsnummer. Kontakten och/eller din fråga förmedlas vidare till Areals närmaste lokalkontor som kontaktar dig.

ArealTack vare alla uppdrag som Areal har hanterat har de en gedigen kunskap om den ekonomiska sidan av att äga jord- och skogsbruksfastigheter som du medlem får del av genom vårt samarbete. 

Att Areals medarbetare dessutom alla är utbildade inom jord och skog gör att de står extra stadigt i myllan. Utöver fastighetsmäklare eller auktoriserade redovisningskonsulter är Areal allt från agronomer och lantmästare till skogsmästare, jägmästare, skogstekniker och skogsvetare. 

Precis som oss som är medlemmar har Areal även sina hjärtan i skog och mark.

Observera att förmånen endast är öppen för medlemmar i Föreningen Skogen. Är du prenumerant på tidningen SKOGEN men ännu inte medlem kan du bli medlem för 350 kr i samband med att du inkommer med din kontakt/fråga eller genom att anmäla dig här.

Med eSKOGEN får du en nyhetsuppdatering till din e-postadress. Helt gratis, en gång i veckan.

Jag godkänner att Skogen lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter
Skickar begäran
På väg
Paul är ny virkesansvarig på Skogssällskapet i västra Götaland