Höstexkursionen 2019

Föreningen Skogen arrangerar för 116:e året Höstexkursionen. Årets värd tillsammans med Föreningen Skogen är Södra Skogsägarna. 

Höstexkursionen 2019 är en spännande och framåtblickande skogsskötselexkursion med temat:
Ökad skogsproduktion i familjeskogsbruket inom ramen för ett hållbart skogsbruk - hur då?

I år befinner vi oss på Södra-marker i Småland, med utgångspunkt från Växjö, och vi besöker bland annat skogsägare med olika mål och förutsättningar. 

Preliminärt program - Höstexkursionen 2019 (pdf)

Boka din plats idag!
Vi kommer få en spännande exkursion och intresset innan anmälan öppnat har varit stort - säkra därför din plats redan idag!  Medlemmar i Föreningen Skogen eller Södra Skogsägarna har dessutom 350 kr i medlemsrabatt. Är du inte medlem i Föreningen Skogen - passa på och bli det i samband med din anmälan. 

Här gör du din anmälan 

Datum: Onsdag 18 september  – Torsdag 19 september 2019. Möjlighet till ankomst till exkursionshotellen i Växjö den 17 september.
Start och avslut: Ordinarie program inleder från klockan 09.30 (se program) onsdag den 18 september och avslutar ca kl 15.30 torsdag den 19 september. 
Samlingsplatser: Upphämtning i Växjö (07.45 från exkursionshotellet), Alvesta (08.00) och Lammhult (08.20).
Transport: Transport via buss. Egen bil inte tillåten. Bussar går enbart till Växjö med stopp i Lammhult efter första dagens avslut. 
Djur: Djur får inte medtagas under exkursionen. 
Kostnad: 6 895 kr inkl boende i enkelrum. För alternativet "utan boende" är avgiften 5 695 kr. Om deltagare är medlem i Föreningen Skogen eller Södra Skogsägarna lämnas en rabatt på 350 kr. I priset ingår bland annat måltider och fm- och em kaffe. Priser är exkl. moms. Sista anmälningsdag är 1 augusti 2019. Se priser för extra boende i anmälningsformuläret. 
Program: Preliminärt program 
Bokningsregler: Bokningsregler (PDF).
 

Här gör du din anmälan 

 

 

Bild för David Persson
David Persson
Marknadsansvarig