Hjälp

Under FAQ kan du söka efter frågor och svar som rör skogen.se. Det går också bra att ställa en fråga om du inte hittar ett svar på det du undrar över. FAQ utökas regelbundet. Har du en fråga kan du mejla den till info@skogen.se.
Gå till FAQ

Bli medlem. Registrera en användare på skogen.se så att du får ett konto. Klicka på  Registrera-knappen och skapa en användare på skogen.se. Därefter kan du beställa ett medlemskap och få tillgång till medlemssidorna.
Gå till registreringssidan

Redan medlem i föreningen, men har inget användarkonto på skogen.se. Klicka på Registrera-knappen och skapa en användare på skogen.se. Välj alternativet ”Registrera användarlogin” och skapa ett konto.
Gå till registreringssidan

Redan registrerat en användare på SKOGENs gamla sajt. Kontouppgifterna är överflyttade men vi vill att du lägger in ett nytt lösenord.
Begär nytt lösenord

Bli prenumerant på Tidningen SKOGEN. Du får inte tillgång till medlemsidorna på skogen.se. Börja med att registrera ett användarkonto på skogen.se. Därefter kan du beställa en prenumeration och kan sedan när som helst logga in för att ändra uppgifterna för din prenumeration eller beställa ett medlemskap i föreningen.

Byt e-postadress. Logga in på skogen.se. För datormusen över ditt användarnamn. En meny kommer fram. Klicka på ”Redigera konto”. Sök upp fältet för e-postadressen. Ändra. Klicka på spara.

Byt lösenord. Om du vill byta lösenord, eller glömt ditt gamla, kan du begära ett nytt lösenord. Ange då den e-postadress som du registrerat på skogen.se.
Du kan också ändra lösenordet under ”Redigera konto” efter det att du loggat in på skogen.se.
 

Med eSKOGEN får du en nyhetsuppdatering till din e-postadress. Helt gratis, en gång i veckan.

Jag godkänner att Skogen lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter
Skickar begäran
På väg
Lena fick Artdatabankens pris
SkogsJobb