Studenterbjudande

Student - håll dig uppdaterad!

SKOGEN är hela skogsbranschens tidning.Föreningen Skogen håller dig informerad om allt som händer i branschen. Vi hjälper dig som student med höga ambitioner och nyfikenhet på nya kunskaper att hålla dig uppdaterad på den bransch som blivit en stor del av din och dina kamraters vardag. Tidningen SKOGEN speglar varje månad skogsbrukets vardag genom att förmedla nyheter, reportage och kuriosa om skogsskötsel, virkesmarknad, ekonomi, teknik med mera. Senaste nytt står alltid i fokus!

Föreningen Skogen är en ideell förening med drygt 8000 medlemmar. Tillsammans verkar vi för bättre skötta skogar och för skogsbruket framåt genom debatt, diskussion och kunskapsförmedling.  Som medlem blir du en del i ett stort skogligt nätverk av tjänstemän, skogsägare och entreprenörer. Vi berättar för omvärlden om skog och skogsbruk. Bli medlem och stöd vårt arbete!

Studentpaket
Bli medlem i Föreningen Skogen och prenumerera på tidningen SKOGEN till studentpris. Erbjudandet gäller för nya kunder och endast i Sverige.
Studentpris 615 kr (Ord pris: 949 kr)

Enbart Studentprenumerera på SKOGEN
I skogsbrukets branschtidning hittar du inspirerande och lärande reportage om allt från virkesmarknad och skogsskötsel till teknik och skogsekonomi.
11 nr/år. Erbjudandet gäller för nya prenumeranter i Sverige.
Studentpris: 265 kr/år. (Ord pris: 699 kr)

Läs eSKOGEN
En gång i veckan kommer som komplement till tidningen de senaste skogsnyheterna från Sverige och världen direkt till din e-post – helt utan kostnad.
Pris: Gratis!

Jagar du jobb?
Skogsbranschens platsannonser. Så fort det finns nya jobb på vår webbplats får du ett mejl från oss – helt utan kostnad.
Pris: Gratis!

Välj ett eller flera av beställningsalternativen ovan.
(År/mån)
Ange summan av talet: Fyra plus fyra

Genom att beställa prenumerationen godkänner du tidningen SKOGEN:s prenumerationsvillkor samt Föreningen Skogens personuppgiftspolicy