Bli medlem - för mindre än 1 krona om dagen!

Föreningen Skogen är en ideell, allmännyttig förening vars syfte gagnar samhället och alla skogens brukare. Skogen har självfallet också ditt och din skogs bästa för ögonen – utan några egna ekonomiska eller politiska intressen. Som medlem stöttar du föreningens ideella arbete med att föra fram, informera och debattera viktiga framtidsfrågor för skogen.

Vi medlemmar vill få ut mer av skogen på alla sätt. Det gör vi genom att dela kunskaper, lust och inspiration. Vi ger politiker och andra beslutsfattare möjligheter att skapa förutsättningar för ett mångsidigt skogsbruk.

Självfallet är våra ungdomar viktiga - därför samordnar vi verksamheterna Skogen i Skolan och SkogsSverige och jobbar aktivt med att öka rekryteringen till skogsbranschen och sprida kunskap om skog och skogsbruk. Bli medlem och stöd vårt arbete att utbilda och informera våra unga. 

Med föreningen, tidningen SKOGEN, nyhetsbrevet eSKOGEN får du allt du behöver veta om skog!

Få svar på dina frågor
Har du frågor eller funderingar som rör ditt skogsbruk? Som medlem får du tips och råd om hur just du kommer vidare eller lyckas bättre i ditt brukande. Dina frågor skickar du på e-post  info [at] skogen [dot] se eller telefon 08-412 15 00.

Som medlem får du många förmåner
• 100 kr rabatt på helårsprenumeration på tidningen SKOGEN.
• Generösa rabatter på föreningens produkter, arrangemang och böcker.
• Medlemsrabatter på utvalda produkter hos Skogma.
• Inbjudan till våra omtyckta lokala medlemsexkursioner.
• Tillgång till SKOGENs alla tidigare artiklar i mediearkivet.
• Inbjudan att delta på Skogsnäringsveckan (Föreningen har ett begänsat antal fria platser för medlemmar).
• Tillgång till särskilda medlemssidor på Skogens hemsida www.skogen.se

Ett medlemskap kostar mindre än 1 krona om dagen - bara 350 kronor om året!

Vi tar nästa steg i vår digitalisering för att långsiktigt förbättra för dig som besökare och medlem. Fram till 29 november kan vi inte hantera nytt medlemskap, ny prenumeration eller adressändring här på skogen.se. Maila till  eller ring kundservice på telefon 08-412 15 00, tonval 1, så får du hjälp med ditt ärende.

Ange summan av talet: Fyra plus fyra