Stöd vårt arbete - Bli medlem idag! (extern länk) »
Medlemskapet kostar bara 350 kr/år.

Föreningen Skogen har ditt och din skogs bästa för ögonen – utan några egna ekonomiska eller politiska intressen. Som medlem stöttar du föreningens ideella arbete med att föra fram, informera och debattera viktiga framtidsfrågor för skogen. Föreningen samordnar verksamheterna Skogen i Skolan och SkogsSverige och jobbar aktivt med att öka rekryteringen till skogsbranschen och sprida kunskap om skog och skogsbruk. Med föreningen, tidningen SKOGEN och det elektroniska nyhetsbrevet eSKOGEN får du allt du behöver veta om skog.

Få svar på dina frågor
Från den 7 januari 2020 får du som medlem ökad rådgivning inom skogs- och jordbruk. Tillsammans med Areal har vi tagit fram en ny medlemsförmån som innebär att du dels kan få en kostnadsfri rådgivning på 30 minuter (per kalenderår) och dels att du får 10% rabatt på Areals övriga ordinarie prislista (ej mäklararvoden).

Mer kunskap
* Tillträde till våra omtyckta lokala medlemsexkursioner
* Inbjudan att delta på Skogsnäringsveckan (Föreningen har ett begränsat antal fria platser för medlemmar)
* Tillgång till ett unikt nätverk av skogsintresserade entreprenörer, skogsägare och tjänstemän.
* Tillgång till särskilda medlemssidor på Skogens hemsida.

Bra medlemsrabatter
* 100 kr rabatt på tidningen SKOGEN»
* 10-20% lägre pris på våra böcker och andra förlagsprodukter »
* 10-100% lägre avgift på våra seminarier, exkursioner
* Medlemserbjudanden. Utvalda produkter till rejält rabatterade priser hos Skogma. En ny produkt för varje månad. Det aktuella erbjudandet hittar du på webben och i senaste tidningen SKOGEN.

Stöd vårt arbete genom att bli medlem (extern länk) »
Medlemskapet kostar bara 350 kr/år.