Vanliga frågor - FAQ

Nedan följer några vanliga frågor och svar

Hur blir jag medlem och prenumerant?

Här hittar du alla våra medlemsalternativ.

Här hittar du alla våra prenumerationsalternativ.

Hur fungerar min bokbeställning?

Som medlem i Föreningen Skogen har du 25% rabatt och fri frakt på dina bokbeställningar på skogen.se. Förmånen är personlig för dig som medlem. För att ta del av din medlemsförmån behöver du vara inloggad som medlem på skogen.se. För att komma till sidan med böcker klickar du på “Böcker” näst längst till höger i den ljusgröna menyn högst upp på startsidan.

Här under FAQ under frågan”Hur skapar jag ett användarkonto för att kunna logga in på hemsidan?” kan du läsa om hur du skapar ett nytt inlogg.

Hur prenumererar jag på era nyhetsbrev?

Är du medlem hos oss så får du automatiskt vårt medlemsbrev som kommer ut ungefär en gång i månaden.

Vill du prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev e-skogen så scrollar du dig längst ner på startsidan på skogen.se, där hittar du ett ljusgrönt fält där du kan registrera dig för vårt nyhetsbrev e-skogen.

Hur hittar jag mitt medlems- och/eller prenumerationsnummer?

På den betalningsavi som skickas ut för den årliga medlemsavgiften kan du hitta det sexsiffriga medlemsnumret (kundnumret) längst upp till höger. Är du både prenumerant och medlem står medlemsnumret bredvid din adress längst bak i tidningen.

Varför fungerar inte min inloggning? 

Om du tidigare varit inloggad som medlem på Föreningen Skogens medlemsdel på den gamla webbplatsen men aldrig varit inloggad på den nya webbplatsen så behöver du skapa en ny inloggning. Dina tidigare uppgifter är raderade. Inloggningen går nu mot föreningens medlemssystem.

Här under FAQ under ”Hur skapar jag ett användarkonto för att kunna logga in på hemsidan?” kan du läsa om hur du skapar ett nytt inlogg.

Kan jag själv ändra mina adressuppgifter?

Ja, du kan själv ändra dina adressuppgifter. Om du loggar in på skogen.se kan du både uppdatera dina uppgifter och göra eventuell tidningsreklamation.

När kommer den första tidningen i min prenumeration?

Generellt dröjer det cirka 4-6 veckor tills du får den första tidningen i din prenumeration. Det är också beroende på utgivningsdag för nästkommande nummer. Tidningen skickas ut den 27:e varje månad. Du kan alltid skapa en användare här på skogen.se så kan du direkt läsa det senaste numret digitalt.

Här under FAQ under frågan ”Hur skapar jag ett konto för att logga in på hemsidan?” kan du läsa hur du skapar ett konto på skogen.se om du inte redan har det.

Varför har ni låst material?

För att skapa bra journalistiskt material så krävs resurser och dessa resurser kostar, därför kan allt vårt material tyvärr inte vara kostnadsfritt.

Var kan jag hitta medlemsförmånerna?

Du behöver vara inloggad på skogen.se, sedan hittar du medlemsförmånerna här.

Här under FAQ under frågan ”Hur skapar jag ett användarkonto för att kunna logga in på hemsidan?” kan du läsa om hur du skapar ett inlogg.

Vad anordnar Föreningen Skogen för event?

Föreningen Skogen anordnar ett antal event varje år, lokala exkursioner och seminarier.

De största eventen är Skogens Dag i riksdagen och Höstexkursionen. Skogens dag i riksdagen är ett möte mellan politiker, skogsägare och skogens organisationer och företag.

Höstexkursionen är en exkursion för i huvudsak yrkesfolk. Under exkursionerna diskuteras aktuella skogsfrågor.

Utöver dessa två stora event så anordnar föreningen även skogliga seminarium och webbinarium. Vissa år anordnar vi även skogliga mingel i samband med Framtidsmötet som anordnas av Skogsindustrierna. Där vi är med och delar ut utmärkelserna Greve Carl Bernadottes skogspris, guldkvisten och silverkvisten.

Här hittar du vår aktivitetskalender.

Vad ingår i mitt medlemskap?

Har du ett medlemskap i Föreningen Skogen innehåller det följande:

1. Tillgång till medlemsartiklar på skogen.se

2. Tillgång till Tips & Råd på skogen.se

3. Digitala skogsfrukostar och seminarier

4. Exkursioner runt om i landet

5. Unika förmåner och rabatter

6. Medlemsrådgivning

Här hittar du alla våra medlemsalternativ.

Här hittar du alla våra prenumerationsalternativ.

Hur skapar jag ett användarkonto för att kunna logga in på hemsidan?

Högst upp här på startsidan på skogen.se ser du en liten figur som det står “Logga in” bredvid, klicka på den. Då kommer du till en inloggningssida där du behöver fylla i användare, e-postadress eller telefonnummer och ditt lösenord.

Här klickar du på den blå texten “Jag vill registrera en ny användare” under “Logga-in”- knappen. För att registrera dig behöver du nu fylla i ett “Användarnamn”, det ska vara din e-postadress eller ditt mobilnummer med landsprefix t ex +46.

Du ska sedan klicka på den blå knappen som det står “Skicka engångskod” på. Har du angett din e-postadress så kommer engångskoden att skickas till din e-post och har du angett ditt mobilnummer kommer engångskoden att skickas till din telefon. Använd sedan engångskoden för att komma vidare.

Hur loggar jag in på hemsidan?

Högst upp här på startsidan på skogen.se ser du en liten figur som det står “Logga in” bredvid, klicka på den. Då kommer du till en inloggningssida där du behöver fylla i användare, e-postadress eller mobilnummer och ditt lösenord.

Observera att om ditt användarkonto skapades innan juli 2023 så fungerar det inte längre och du behöver skapa en ny användare. Här under FAQ under frågan ”Hur skapar jag ett användarkonto för att kunna logga in på hemsidan?” kan du läsa om hur du skapar ett nytt inlogg.

 

Jag har inte fått min tidning, vad ska jag göra?

Kontakta prenumerations- och medlemsservice via kundservice@skogen.se eller ring på 08-412 15 00, tonval 1. Öppettider: Vardagar 08.00-18.00.

/ Senaste ur Skogsskötsel

Med eSKOGEN får du en nyhetsuppdatering till din e-postadress. Helt gratis, en gång i veckan.

Jag godkänner att Skogen lagrar mina personuppgifter.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter
Skickar begäran
På väg
Anna blir chef för Mellanskogs rådgivning
SkogsJobb