SMF Skogsentreprenörerna flyttar in i Näringslivets hus

14 januari 2016 Det operativa skogsbruket, plantering, röjning, avverkning, är utkontrakterat till entreprenörer. SMF Skogsentreprenörerna är skogsentreprenörskårens egen branschorganisation och arbetar för ett professionellt Skogssverige med lönsamma och fristående skogsentreprenörer. Föreningen har idag ca 850 medlemsföretag och ett helägt dotterbolag där man bedriver entreprenörscertifiering enligt PEFC.

SMF Skogsentreprenörerna flyttar in i Näringslivets hus

Branschorganisationens huvudkontor, som i sex år huserat i Gamla stan i Stockholm, byter nu lokaler och flyttar in på Näringslivets hus på Storgatan 19.  SMF Skogsentreprenörernas vd Anna Furness kommenterar:
 
– Det är förstås helt rätt för oss. Vi hamnar i ett sammanhang som både effektiviserar och inspirerar. Det här ger oss möjligheter att än bättre kunna profilera och vidareutveckla den viktiga företagarkår vi företräder.
 
Närmsta grannar i de nya lokalerna blir Livsmedelsföretagen. Branschnära samarbetsparter som SLA och Skogsindustrierna har sina huvudkontor på angränsande våningsplan.
 
Den 1 april 2016 går flyttlasset.
För mer information, kontakta:
Anna Furness, vd SMF Skogsentreprenörerna
anna.furness@skogsentreprenad.nu
+ 46 (0)70-4905218

SMF Skogsentreprenörerna är entreprenörskårens egen branschorganisation. Vi arbetar för ett professionellt Skogssverige med lönsamma och fristående skogsentreprenörer.

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Stina elektrifierar Komatsu
SkogsJobb