Skogsägarmässan intog Bollnäs

20 juni 2018 Skogsägarmässan 2018 landade i torsdags i Bollnäs och Bollegården där Siljan Skog tillsammans med 20 medarrangörer bjöd dom drygt 450 besökarna på ett brett inslag vad dom lokala aktörer kan erbjuda skogsägarna.

Skogsägarmässan intog Bollnäs

Besökarna kunde på mässan bland annat ta del av företag som ger rådgivning om skogsägarnas skogliga ekonomi, gödsling som markant ökar tillväxten och ekonomin på fastigheten, hur skogsplantorna odlas upp i väntan på att få planteras ut på hyggena mm.

Siljan Skogs Vd Mats Sigvant höll ett uppskattat och lärorikt föredrag om det aktuella marknadsläget idag och om den positiva framtiden för skog & trä i framtiden som väntar.

Förutom all praktisk information när det gäller skog fick man se Stihl Timbersport och Hans-Ove Hansson som är landslagschef för det svenska landslaget visa upp de olika delmomenten i den snabbt växande sporten Timbersport. Man fick även möjlighet att prova på olympiskt skidskytte samt bågskytte av Bollnäs bågskytteklubb. Glesbygdstrubaduren Tobias Larsson underhöll med sin gitarr och gav en härlig inramning av dagen.

Mässan i Bollnäs var den sista av dom 8 inplanerade dagarna under våren. ”Det här är ett sätt för oss på Siljan Skog och våra medutställare att visa upp oss för skogsägarna i vårt område, vilka vi är och vad vi kan erbjuda tillsammans med våra medarrangörer. Med totalt 3050 besökare och den utvärdering som besökarna fyllt i under de dagar som genomförts kan vi inte annat än sammanfatta Skogsägarmässan 2018 som en succé!” säger Leif Olsson som är marknadschef på Siljan Skog.

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Simeon säljer på Biometria
SkogsJobb