Skogisgranar – en 50-årig tradition

6 december 2013 Jägmästarstudenterna på SLU, tidigare skogshögskolan, är sedan 50 år granförsäljare i Stockholm. Från den 14 december hittar du dem på tio försäljningsställen på Norrmalm, Östermalm, Kungsholmen, Södermalm, Sickla och Skärholmen. Priserna varierar från 400 kr för en rödgran och från 600 kr för en kungsgran. Följ försäljningen på SkogsSveriges Facebook-sida och på vårt Twitter-konto!

Skogisgranar – en 50-årig tradition
Försäljningsställen för Skogisgranar 2013

I början av december börjar huggningen av granarna och från den 14 december börjar försäljningen runt om i Stockholm. Följ studenterna och försäljningen på SkogsSveriges Facebook-sida och Twitter-konto!

Skogisstudenterna – Jägmästarstudenterna på SLU:s skogsfakultet kommer att vara SkogsSveriges ambassadörer på vår Facebook-sida och vårt Twitter-konto från huggningen till försäljningen av julgranar.

Försäljningsställen för Skogisgranar 2013Försäljningsställen i Stockholm
I år hittar du dem på tio försäljningsställen: Vanadislunden (Norrmalm), Valhallavägen/Sturegatan (Östermalm), Erik Dahlbergsgatan/Gillögatan (Gärdet), Karlaplan (Östermalm), Strandvägen/Styrmansgatan (Östermalm), Scheelegatan/Bergsgatan (Kungsholmen), Skeppsmäklargatan/Båtbyggargatan, (Sickla), Björns Trädgård (Södermalm), Ringvägen/Hornsgatan (Södermalm), Kungens Kurva (Skärholmen).

Öppettider för försäljning av Skogisgranar
14-22 december kl 10-20 och 23 december kl 10-17.

Priser för Skogisgranar
Priserna är ungefärliga och ökar med storlek och kvalitet. En rödgran kostar från 400 kr och en kungsgran från 600 kr och uppåt.

Mer information om Skogisstudenterna

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Anna blir chef för Mellanskogs rådgivning
SkogsJobb