Ole Helge Aalstad lämnar sin anställning hos Moelven

25 april 2016 Ole Helge Aalstad har sagt upp sig som Divisionschef för sågverksdivisionen Timber efter 16 år i Moelven-koncernen. Han tillträder som VD för Maskinstyrning AS i Hamar den 1 oktober 2016. / Moelven

– Jag ser tillbaka på 16 spännande år i Moelven. Det har inte varit ett lätt beslut att ta, men efter en samlad värdering känner jag att det är rätt tidpunkt för ett byte. Jag tackar mina kollegor för ett gott samarbete, säger Aalstad.

Aalstad började i Moelven år 2000 och har under dessa år varit VD vid bland annat Moelven Eidsvold Værk AS, Moelven Løten AS, Moelven Mjøsbruket AS och Moelven Våler AS. Sedan hösten 2012 har han varit Divisionschef för sågverksdivisionen Timber.

Morten Kristiansen, koncernchef för Moelven tackar Aalstad för hans insats.

– Aalstad är respekterad och kunnig i vår bransch och en ledare vi har haft stor glädje av under många år. Jag önskar honom lycka till med hans nya karriär i en ny bransch, säger Kristiansen.

Rekryteringen av en ny Divisionschef för division Timber kommer att påbörjas omgående.

För ytterligare information
Ole Helge Aalstad: + 47 900 14 343
Morten Kristiansen: + 47 911 18 250

Moelven är en Skandinavisk industrikoncern som erbjuder produkter och relaterade tjänster på den skandinaviska byggmarknaden. Koncernens bolag har ca. 3.450 anställda med en omsättning på drygt 9,5 NOK miljarder kronor. Koncernens 52 enheter är organiserade i tre divisioner: Timber, Wood och Byggsystem. Koncernens mission är att ge folk goda rum.
www.moelven.no
www.moelven.se
www.moelven.dk
www.moelven.com

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Simeon säljer på Biometria
SkogsJobb