Ny vd på Aven Forsa AB

16 april 2020 Nicklas Larsson som varit vd på Aven Forsa sedan slutet av 2012, har valt att lämna företaget för att flytta söderut. Mattias Ringström tillträder posten som vd på Aven Forsa AB den 20 april. Mattias har examen i Maskinteknik och Industriell ekonomi, har många års erfarenhet som chef för producerande enheter på bland annat Lenze AG och Stora Enso Packaging AB. / ELE koncernen

Nicklas Larsson som varit vd på Aven Forsa sedan slutet av 2012, har valt att lämna företaget för att flytta söderut och ta sig an nya utmaningar utanför ELE koncernen.

”Vi tackar Nicklas för det fina arbete han har gjort med att utveckla verksamheten under sina år på företaget och önskar honom lycka till i framtiden.” säger Anders Ek, styrelseordförande Aven Forsa AB.

Mattias Ringström tillträder posten som vd på Aven Forsa AB den 20 april. Mattias har examen i Maskinteknik och Industriell ekonomi, har många års erfarenhet som chef för producerande enheter på bland annat Lenze AG och Stora Enso Packaging AB. Senast kommer Mattias från Edsbyverken där han sedan 2015 haft rollen som fabrikschef – en roll som förutom driftsledning också innefattat ett omfattande ansvar för försäljning och marknadsutveckling.

”Vi ser framemot att Mattias börjar hos oss redan nu under april. Med hans breda bakgrund från ett flertal producerande industrier inom skilda branscher, intresse och engagemang för marknad och försäljning, ser vi att Mattias kommer driva och utveckla Aven Forsa AB på ett bra sätt.” säger Maria Liminga, styrelseordförande AB Ewald Larsson Eftr.

Vi hälsar Mattias hjärtligt välkommen till ELE och tackar Nicklas för den tid vi fick glädjen att ha honom som medarbetare.

För ytterligare information avseende ovanstående förändringar kontakta:
Anders Ek, styrelseordförande Aven Forsa AB, telefon 070-533 34 23
Maria Liminga, styrelseordförande AB Ewald Larsson Eftr., telefon 070-270 11 42

Aven Forsa tillverkar träemballage och komponenter och tillhör ELE koncernen. ELE är en svensk familjeägd trävarukoncern som verkar på en internationell marknad. Företaget har en djup förankring i Hälsingland, där ELE brukar egen skog, sågar tall och gran och tillverkar träemballage och komponenter.

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Anna blir chef för Mellanskogs rådgivning
SkogsJobb