Kenneth Wallin, VD i Martinsons Trä AB, lämnar företaget

15 oktober 2020 Kenneth Wallin lämnar Martinsons under första kvartalet 2021. Fram till dess fortsätter han i sin nuvarande roll. / Holmen

Kenneth Wallin, VD i Martinsons Trä AB, har länge och mycket framgångsrikt arbetat inom Martinsons. Kenneth har betytt mycket för utvecklingen av Martinsons organisation, verksamhet och lönsamhet. I Holmen Trävarors nya organisation har Kenneth blivit erbjuden en tjänst med placeringsort vid huvudkontoret i Iggesund. Kenneth har på grund av familjeskäl valt att tacka nej.

Kenneth har arbetat inom Martinsons i drygt 17 år varav de senaste 15 åren som för VD Martinsons Trä AB. Kenneth lämnar Martinsons under första kvartalet 2021 men fortsätter fram till dess i sin nuvarande roll som VD för Martinsons Trä. Kenneth sitter tills vidare kvar i styrelserna för Uni4 Marketing AB, Holmen-Martinson Ltd, och Rebio AB.

– Kenneth har varit en trotjänare i Martinsons och hans bidrag har varit betydande. Jag hoppas att vi ska kunna fortsätta vårt goda samarbete på olika sätt även efter att han har slutat, säger affärsområdeschef Johan Padel.

– Jag har trivts fantastiskt bra i min roll som VD och är mycket nöjd och tacksam över det arbete och resultat som jag tillsammans med mina duktiga medarbetare lyckats åstadkomma genom åren. Holmen är en utmärkt ny ägare och jag önskar alla lycka till i den nya organisationen, säger Kenneth Wallin, VD i Martinsons Trä AB. 

För ytterligare information
Johan Padel, affärsområdeschef Holmen Trävaror, johan.padel@holmen.com, 070-214 82 44
Kenneth Wallin, VD Martinsons Trä AB, kenneth.wallin@martinsons.se, 070-324 94 65

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Anna blir chef för Mellanskogs rådgivning
SkogsJobb