Johnny för samman jobbsökare med skogliga företag

15 oktober 2020 På Föreningen Skogen ansvarar Johnny Nattsjö för annonsering. - Jag hjälper företagen att formulera sina budskap för deras produkter och rekrytering. Framtidens jobb finner man i skogen! / Föreningen Skogen

Johnny för samman jobbsökare med skogliga företag

Vad gör du på Föreningen Skogen?
– Jag ansvarar för annonseringen och ser till att de som behöver marknadsföra sina produkter och maskiner ordentligt syns väl i tidningen såväl som på vår webbsida och i nyhetsbrevet.

Både när det gäller annonsering av produkter och tjänster som platsannonsering hjälper Johnny till att formulera kundernas budskap för deras varumärkesbyggande och för att de ska nå ut starkt. Hans bakgrund inom HR kommer väl till pass, eftersom han även jobbat med rekrytering i många år.

Vad har du jobbat med tidigare?
– Det jag gör på föreningen Skogen har jag tidigare gjort inom verkstadsindustrin på samma sätt, både inom tryckt media och digitalt. Jag har förmedlat legotillverkare och maskininvesteringar till verkstadsindustrin och samtidigt haft hand om rekrytering, personal, produktion, marknadsföring och försäljning. Sedan har jag som professionell hobby alltid jobbat som illustratör och serietecknare. Någon som minns Råttan Spix under 90-talet tro?

Berätta mer om Skogen jobb
Skogen jobb är något som verkligen behövs, där för vi samman jobbsökare och företag med rekryteringsbehov. Det är en webb för de som vill jobba inom skogsbruket och de som söker personal. Många letar där aktivt efter lediga tjänster. Samtidigt publicerar vi även platsannonserna på Skogens webbplats och Facebook, vilket gör att inte bara de som aktivt söker en ledig tjänst finner dem, utan även de som är passiva. Man kanske inte aktivt söker nytt jobb, men så plötsligt ser man en intressant tjänst och rätt var det är så har man ett nytt jobb. Framtidens jobb hittar man i skogen!

Under ”På väg” i tidningen SKOGEN kan organisationer presentera sig och välkomna sina nya medarbetare. Detta är en mycket trevlig gest från arbetsgivarens sida och samtidigt visar att man en attraktiv arbetsplats för framtida sökanden. Och det kostar inget.

Hur ser din vision framåt ut?
– Att man ser Föreningen Skogen som ett självklart val för marknadsföring av tjänster och maskiner där de får god avkastning på sina annonsering. Det gäller speciellt nu när skogsmässorna skjuts fram på grund av covid-19. Platsannonseringen skall vara så enkel och effektiv som möjligt och ingen ska sakna personal eller gå utan sitt skogsjobb.

Skogen jobb och SkogsSverige samarbetar under 25-årsjubileet
SkogsSverige med webbplats och övriga digitala medier är Föreningen Skogens ansvar sedan 2011. SkogsSverige grundades 1995 och den 5/11 2020 kl 09.00 – 12.00 sänder vi jubileumsfirandet digitalt från KSLA i Stockholm.
Jubileet arrangeras i samarbete med KSLA och Skogen jobb.
Anmäl dig till jubileet och läs programmet – Klicka här!

Mer information

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Jessica Nordin
Södra
SkogsJobb