Framtida kompetensförsörjning i skogen

14 november 2016 Mera Skog i Västerbotten inbjuder till en dag med föreläsningar, workshops och möten. Kom till Ansia, Lycksele tisdagen den 15 november kl. 8:00 -16:00. Tre spännande föredragshållare: Pär Lärkeryd, vd Norra Skogsägarna, Anders Szczepanski, föreståndare för Nationellt centrum för utomhuspedagogik vid Linköpings universitet och Gertrud Åström, jämställdhetsexpert och ledamot av LRFs jämställdhetsakademi. / Mera Skog Västerbotten

Framtida kompetensförsörjning i skogen
Mera Skog i Västerbotten inbjuder till en dag med föreläsningar, workshops och möten.
Tid: Tisdag 15 november kl. 8:00 -16:00
Plats: Ansia, Lycksele

Tre spännande föredragshållare medverkar

  • 9.00 Pär Lärkeryd, vd Norra Skogsägarna, pratar om hur samhällsförändringar som urbanisering, digitalisering, klimatomställning och automatisering påverkar skogen och skogsbruket.
  • 9.30 Anders Szczepanski, föreståndare för Nationellt centrum för utomhuspedagogik vid Linköpings universitet, pratar om hur pedagogiken inte får stanna på tröskeln i ett landskap med en yta på 41 miljoner hektar, varav 23 miljoner består av skog, som bara väntar på att tas i besittning.
  • 15.10 Gertrud Åström, jämställdhetsexpert och ledamot av LRFs jämställdhetsakademi talar om jämställdhetsarbetets mål, strategi och operativa arbete.

Under dagen hålls även fyra workshops som knyter an till föreläsningarna.

För mer information kontakta
Matilda Lingegård,
Mera Skog i Västerbotten Mobil: 072-147 54 37
Skogens Hus, 904 31 Umeå www. meraskog.se
matilda@meraskog.se

Hämtar fler artiklar
Till Skogen startsida
På väg
Anna blir chef för Mellanskogs rådgivning
SkogsJobb