Platsannonser

Sök ditt nya skogsjobb bland SKOGENs Platsannonser. Genom att prenumerera på skogsbranschens platsannonser får du meddelande direkt när nya jobb finns på webben. Helt gratis!
Prenumerera på SKOGENs Platsannonser

Se vilka som bytt jobb eller befattning, hitta branschkollegor i På Väg

Merläsning, SKOGEN-artiklar om skogsjobb 

 • Mellanskog
  Uppland
  23 dagar kvar att söka tjänsten

  Nu söker vi ytterligare en kollega, som skogsinspektor med geografiskt ansvarsområde för Märsta-Åkersberga. Tjänsten är placerad vid kontoret i Uppsala och innebär kontorsdag 2 dagar i veckan, övrig tid spenderas ute hos skogsägaren.

  Publicerad: tors, 2016-07-21 13:10
 • Mellanskog
  18 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker nu Sveriges bästa skogliga rådgivare för att i tjänsten som Skogsinspektor för Mellanskog få kombinera sitt brinnande skogliga intresse och sin skogliga kompetens med sitt genuina intresse för människor och det privata skogsbruket!

  Publicerad: ons, 2016-07-06 14:20
 • Stora Enso Skog
  Åmotsbruk
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Som planeringsledare kommer du att arbeta med och ansvara för planering, genomförande, uppföljning, kostnader och rapportering av kostnader för skoglig planering och vägunderhåll/vägbyggnad inom ditt ansvarsområde. I samverkan med planeringschef bidrar du i budgetarbete, resursdimensionering och anställning/upphandling av planeringsresurser.

  Publicerad: tis, 2016-07-05 12:10
 • Green Landscaping
  26 dagar kvar att söka tjänsten

  I rollen som produktionschef Träd, driver, leder och utvecklar du verksamhetens affärer och medarbetare. Du har i din roll ett tydligt personal-, resultat- och kundansvar.

  Publicerad: ons, 2016-06-29 14:27
 • Jacksons Trädvård AB
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Tjänsten innebär ett omväxlande jobb där du får möjlighet att använda både dina tidigare erfarenheter men också din kommunikativa sida, då vi ofta jobbar i tätort. Din närmaste chef blir områdesansvarig skog och naturvård.

  Publicerad: ons, 2016-06-29 13:28
 • Jacksons Trädvård AB
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Som områdesansvarig kommer du främst ansvara för våra nya skogs - och naturvårds avtal i norra Stockholms län och delar av Uppsala, men kan också behöva stötta tillfälligt vår organisation i andra delar av Stockholms län vid behov.

  Publicerad: ons, 2016-06-29 13:22
 • Stora Segerstad och Värnamo Naturbruksgymnasium
  12 dagar kvar att söka tjänsten

  Vi söker nu en instruktör till våra skogsutbildningar. Du kommer primärt ansvara för att strukturera, planera och genomföra praktisk utbildning inom arbete med skogsmaskiner med fokus på terrängtransport.

  Publicerad: tis, 2016-06-28 11:18
 • Gammelkroppa skogsskola
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Som affärsledare och rektor ansvarar du för att driva och utveckla skolan i den riktning som skogsnäringen önskar. Ditt fokus måste ligga på att skapa goda affärskontakter med tillhörande försäljning.

  Publicerad: tis, 2016-06-21 08:23
 • Moelven Skog
  19 dagar kvar att söka tjänsten

  Som distriktschef ansvarar du för våra virkesinköpare i ett av våra fältköpsdistrikt. Tillsammans ansvarar ni för att utveckla Moelven Skog AB som det bästa alternativet för skogsägaren, som nu eller i framtiden ska avverka sin skog.

  Publicerad: ons, 2016-06-15 13:09
 • Västra Götalandsregionen
  5 dagar kvar att söka tjänsten

  Läraren ska se till att undervisningens innehåll och upplägg präglas av ett jämställdhetsperspektiv. Läraren ska samverka med andra lärare för att nå utbildningsmålen.

  Som lärare hos oss präglas du av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Du har tillgång till modern teknik i undervisningen och är positiv till digital teknik.

  Publicerad: tis, 2016-06-14 09:24
 • Weda Skog
  4 dagar kvar att söka tjänsten

  Som virkesköpare ansvarar du för att utveckla köpverksamheten till privata skogsägare inom ett givet område.

  Publicerad: tis, 2016-06-07 13:30