Virkesköpare

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Sveaskog söker en virkesköpare till Södra Norrland

Köp av skogsråvara från privata skogsägare är en viktig del av Sveaskogs verksamhet och i vårt kunderbjudande.

Nu söker vi en virkesköpare med stationering endera i Ljusdal eller Alfta.

Dina arbetsuppgifter
Du ska köpa timmer, massaved och biobränsle av skogsägarna i området. Du kommer att jobba i ett lokalt team med andra virkesköpare, avverkningsledare och logistiker. En viktig del i jobbet är att genomföra olika marknadsaktiviteter, till exempel skogsdagar och leverantörsdagar.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av virkesköp och goda kunskaper från praktiskt skogsbruk. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper och en skoglig utbildning i botten. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är ett plus.

Om dig
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du har lätt för att samarbeta och är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer både med skogsägare och internt i företaget. Du motiveras av att vara rådgivande och kontaktskapande. Du är van att jobba självständigt, har ett gott ordningssinne och är bra på administration. Du har kreativa idéer för olika marknadsaktiviteter.

Övrigt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa eller mejla resultatområdeschef Anders Almäng,
tel 010-5449555, anders.almang@sveaskog.se

Fackliga kontaktpersoner är för Akademikerföreningen, Arvid Björkroth, tel 010-5449526, för Ledarna, Peter Häger, 076-1123348 och för GS Kenneth Andersson 010-5449891.

Sveaskog eftersträvar mångfald samt en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Din ansökan
Välkommen att söka jobbet senast den 4 maj.

Publicerad: