Virkes-/ekonomiadministratör

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Virkes-/ekonomiadministratör till vårt kontor i Uppsala

Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog.

Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland.

 

Vill du bli en av oss?

Då en av våra medarbetare kommer att gå i pension söker vi nu en virkes-/ekonomiadministratör till vår administrativa avdelning. Du kommer att ingå i ett team med ett tiotal administratörer där du både är självgående och samarbetar över våra avdelningar.

I arbetsuppgifterna ingår bokföring, virkesprisregistrering, avstämning, överföring av data från försystem, registrering av olika typer av avtal i interna system och andra allmänna administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att fungera som administrativt stöd till vår fältpersonal och våra medlemmar.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning på minst gymnasienivå eller tidigare erfarenhet av virkesredovisning i Viol. Flerårig erfarenhet av ekonomiredovisning och vana att arbeta i affärssystem är meriterande. Du ska kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Då du kommer att fungera som administrativt stöd till vår fältpersonal och våra medlemmar söker vi dig som är pedagogisk och har en god samarbetsförmåga. Du är även noggrann, kan hantera arbetstoppar och gillar att arbeta med ständiga förbättringar.

Övrigt

Mångfald och inkludering är fokusfrågor för oss på Mellanskog, där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper, personlighet och perspektiv berikar och bidrar till ökad kreativitet och trivsel för alla.

Sista ansökningsdag: 2017-04-28. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Låter tjänsten intressant?

Tveka inte att höra av dig för ytterligare information kring tjänsten.

Kontaktpersoner:

Anna Lena Lönn Hede, avdelningschef. Tel: 070-340 18 22.

Sara Persson, rekryteringsansvarig. Tel: 010-482 80 46.

Fackliga kontaktpersoner:

Inger Johansson, Facklig företrädare Unionen. Tel: 010-482 81 07.

Publicerad: