Utbildningschef

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Är du vår nya utbildningschef?

Som utbildningschef ansvarar du för att driva och utveckla skolans skogliga utbildningsverksamhet som omfattar skogsteknikerutbildningen och skolans fortbildningsverksamhet. Det innebär bl.a. utvecklingsarbete, planeringsarbete, administration, undervisning och täta kontakter med studenter, skogsföretag, stora som små, och högskolevärlden.

Vi söker dig som har ett stort intresse för skog och skogsbruk, pedagogik och möten med studenter och fortbildningskunder. Som person trivs du med utmaningar och har ett stort eget driv. Du är social till din läggning och har lätt att ta kontakt med människor. Du är målmedveten och har en hög ambitionsnivå. Erfarenhet från ledarskap i en mindre organisation är en fördel. Du måste också vara intresserad av planering och administration Du har en skoglig akademisk utbildning, gärna jägmästare eller skogsmästare. Du bör ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Arbetet förutsätter också god datorvana. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

För att trivas i rollen som utbildningschef tror vi att följande är viktiga egenskaper:

  • driven och målmedveten
  • kommunikativ och tydlig
  • handlingskraftig
  • ser möjligheter
  • engagerad och lyhörd

Låter detta intressant och vill du veta mer om tjänsten? Hör då av dig snarast möjligt till skolans rektor och affärsledare Christine Höglund Olsson, telefon 070-25 33 557 eller e-post christine.olsson@gammelkroppa.se.

Intervjuer sker löpande och tillsättandet kan därför ske tidigare än sista ansökningsdag den 12 juli 2017.

Kontaktpersoner i övrigt

Lars Johansson, tfn 010-467 72 48, styrelsens ordförande

Kjell Johansson , tfn 010 – 122 65 01 styrelsens vice ordförande

Gammelkroppa skogsskola är en liten högskola som utbildar 25 skogstekniker med intag vart annat år och genomför fortbildningskurser för såväl skogsföretag som skogsägare. Detta sker i samarbete med det 50-tal skogsföretag som ingår i skolans stödförening, bland andra Stora Enso Skog AB, Mellanskog och Moelven Skog AB. Därutöver erbjuder Gammelkroppa mötes- och restaurangtjänster. Skolan omsätter cirka 11 miljoner per år. Skolan utgör ett viktigt kompetenscentrum för det svenska skogsbruket. Läs mer om skolan och dess verksamhet på www.gammelkroppa.se.

Publicerad: