Transportledare

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

VSV Frakt AB, med dotterbolaget Unite Logistics AB, är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra. Vår bas är i Karlstad, men vi jobbar över stora delar av södra och mellersta Sverige. Vår verksamhet består av ca 200 små och medelstora företag som tillsammans förfogar över ca: 130 skogs- och flismaskiner samt 170 lastbilar, varav 120 är timmerbilar. Vi omsätter årligen ca 800 milj. kr och sysselsätter över 600 personer. Kunderna utgörs i huvudsak av skogsbolag och energiproducenter.

VSV söker en Transportledare

Affärsområdet Rundvirke befinner sig just nu i en expansiv fas och därför behöver vi utöka med en ytterligare transportledare.

Som transportledare sitter Du mitt i verksamheten! Du har dagligen kontakt med åkare, chaufförer och kunder. Dina uppgifter är att styra och säkerställa leveransplaner dvs att flöden och transporter blir gjorda inom ett givet område.  Att bidra i utvecklingsarbetet är centralt inom VSV. Därför ligger det på varje anställds bord att bidra till att vidareutveckla arbetsprocesser. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

Kvalifikationer:

  • Du har vana av att leda, styra och utveckla logistiklösningar.
  • Vi ser gärna att Du har erfarenhet från logistikbranschen.
  • Kunskaper om skogsindustrins förutsättningar och behov är en fördel.
  • Du har lätt att kommunicera med din omgivning där både kollegor, kunder och åkerier ingår.
  • Du har eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller skog eller motsvarande kompetens erhållen genom praktisk tillämpning.
  • En god IT-vana och kompetens inom program som Excel och ArcGis är meriterande.
  • En förmåga att utvärdera ur ett miljöperspektiv.

Som person är Du nyfiken, kreativ och resultatorienterad. Du har stort intresse i att utveckla och driva våra kunders logistiklösningar samt förbättra åkeriernas förutsättningar att lyckas. Du ser ett värde i att gruppens prestationer, men klarar även att arbeta på egen hand. Din placeringsort är VSV Frakt AB:s huvudkontor i Karlstad.

Tillträdesdatum är enligt överenskommelse.

Frågor besvaras av Karl Narfström, Affärsområdeschef Rundvirke 070-63 29 430. Vår personalrepresentant är
Claes Axelsson 054-14 07 06.

Sista ansökningsdag är 28:e april.
Din ansökan mailar du till:
claes.axelsson@vsv.se

Publicerad: