Skogsinspektor

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Skogsinspektor

I skogen växer framtiden! Vi söker dig som vill vara en del i att erbjuda skogliga tjänster och skapa långsiktiga och värdeskapande relationer. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vill du arbeta som skoginspektor i Södra Skogs verksamhet i Linköping?

Dina arbetsuppgifter
Som skogsinspektor är din uppgift att se till att skogen håller god kvalitet och volym. En del i Södras uppdrag är att skapa avsättning för medlemmarnas virkesråvara till marknadsmässiga priser och där behöver vi just din hjälp.

Arbetet som skogsinspektor är ett rörligt och varierande arbete i ett högt tempo som till stor del sker utomhus. Du kommer att ansvara för inköp, kontraktering, administration samt planering för affärerna som görs. Du kommer att bidra med din kompetenta rådgivning och tjänster till våra medlemmar.

Din erfarenhet
Vi söker dig som
-
Har flera års arbetslivserfarenhet inom trä och/eller skog alternativt en skoglig akademisk utbildning
- Har god svenska i tal och skrift
- Innehar B-körkort för du kommer förses med tjänstebil

Det är meriterande om du
- Har tidigare erfarenhet av försäljning
- Skogsbruket och Södra ligger i framkant vad gäller teknik därför är det bra om du har god teknisk förståelse och goda IT-kunskaper

För att lyckas i tjänsten behöver du kunna arbeta självständigt och du motiveras av att göra affärer. Du är en person som drivs av att själv strukturera och planera upp dina dagar. Du är en social person som gillar att nätverka och skapa förtroende och goda relationer. Du är en god lyssnare och lyhörd eftersom du arbetar för medlemmarnas intresse. För att trivas i rollen som skogsinspektor är du effektiv, handlingskraftig och arbetar uthålligt för att uppnå resultat.

Södra erbjuder
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som ny skogsinspektor ett genomarbetat introduktionsprogram. Dina personliga utvecklingsmöjligheter inom Södra är viktiga för oss och vi är ett utvecklande företag och det finns ibalnd möjlighet att delta i olika projekt. I Södra uppmuntrar vi intern rörlighet och det finns många karriärsmöjligheter för dig som skogsinspektor. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/  

Placering
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Linköping.

Vill du veta mer?
Välkommen med din ansökan via www.sodra.com/karriar senast 30 april 2017.
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Skoglund på telefonnummer 076-141 01 03. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta områdeschef Andreas Johansson 010-471 63 30. Facklig representant är Erik Alne, Ledarna och Fredric Dacke, Saco, ni når dem via växeln på telefonnummer 0470-89 000. 

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Publicerad: