Skogsförvaltare

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Vi söker två skogsförvaltare till vårt kontor i Vänersborg

Vi utgår från att du gillar skog. Men för att trivas och fungera hos oss bör du gilla människor lika mycket. För det är samma regel i skogen som i övriga näringslivet - affärer görs mellan människor.

Vi arbetar på uppdrag av Sveriges skogsägare och ingen är den andra helt lik. Din och vår uppgift är att få alla att uppnå sina mål.

Vi förstärker vår verksamhet i västra Götaland och söker dig som vill arbeta som skogsförvaltare i
Vänersborg med omnejd.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du ansvarar för planering och genomförande av alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra ekonomikonsulter, fastighetskonsulter och produktionsledare.

För att trivas i rollen som skogsförvaltare är det viktigt att vara road av affärer och av att ta ansvar i en resultatinriktad verksamhet. Ditt specialintresse är skogsskötsel och skogens ekonomi.

Eftersom vi hela tiden vill växa får du arbeta aktivt för att rekrytera nya kunder, utveckla affärerna hos befintliga kunder och skapar då nätverk och förtroendefulla kontakter som ger mervärden både åt kunder och åt Skogssällskapet.

Du har högskoleutbildning, helst med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar.

Mer information om tjänsterna

Fredrik Johansson affärschef tel. 0521-63302

Fackliga kontakter

  • SACO: Lennart Bengtsson tel. 0451-81 005
  • Ledarna: Bengt Furenäs tel. 033-106203

Ansökan

Maila din ansökan till: mats.magnusson@skogssallskapet.se senast 2017-05-15 och märk den med "Ansökan skogsförvaltare Vänersborg".

Publicerad: