Skoglig beställare

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the
Skoglig beställare– Vattenfall Eldistribution
 

Vi bygger och förvaltar framtidens elnät. Vattenfall Eldistribution satsar 4 miljarder per år på Sveriges elnät. Vi isolerar och gräver ned hundratals mil elledningar, vi breddar för ledningsgator och investerar i modern övervakningsteknik. Allt för ett flexiblare och smartare elnät med färre strömavbrott och säkrare leverans. Därför investerar vi på Vattenfall Eldistribution i den bästa kompetensen och vi är nyfikna på dig!

Vill du vara med utveckla den skogliga verksamheten intill kraftledningar inom ett engagerat team? Nu söker vi en medarbetare med gedigen kunskap inom skogliga frågor, med placering i norra Sverige!

Din roll som Skoglig beställare

· Planera och delta i omfattning och budget för skogligt underhåll och breddningar.

· Delta i upphandling av entreprenörer för röjning och breddningar.

· Följa upp verksamheten i fält och i vårt underhållssystem.

· Externa kontakter med myndigheter och bransch.

· Medverka vid framtagande av skogliga krav och riktlinjer för beslut.

· Miljöarbete i ledningsgator.

Dina kvalifikationer som Skoglig beställare

Du har en skoglig högskoleutbildning, eller minst tre års motsvarande erfarenhet. Du har en gedigen skoglig kunskap. Vi ser gärna att du även har någon form av projektledarerfarenhet. Arbetet innebär kontakter både internt och externt med myndigheter, fastighetsägare och rättighetshavare varför du är utåtriktad och har en god förmåga att kommunicera. Din ekonomiska medvetenhet är god och du besitter en utvecklad affärsmässighet. Vi värdesätter ditt engagemang och du driver dina processer vidare framåt. Ditt arbete är strukturerat och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med en bra gemenskap där du kommer känna dig inkluderad. På Vattenfall Eldistribution är vi öppna och generösa med våra kunskaper, insikter och idéer samt ställer upp för varandra. Vi är positiva till att du vill utvecklas och utforska nya områden inom företaget. Vi vill skapa tydlighet genom vår karriärs- och utvecklingsmodell för att du ska känna att du går åt rätt håll. Vi tror också att ett positivt samarbetsklimat inspirerar, utvecklar och inkluderar. Det ger oss energi och får oss alla att prestera och utvecklas. Vi tror även att en bra balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt och skapar harmoni och effektivitet både hemma och på jobbet.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Per-Olof Olofsson, 0705- 255 750. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko 0702 53 28 96. Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Essi Ransed, Akademikerna, Anders Gustafsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Du når dem alla via vår växel, 08- 739 50 00.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Ref.-Nr. DS-00231

Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 800 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå.

Publicerad: