Regionchef

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Södra Skog söker Regionchef till region Syd

Som regionchef ansvarar du för att leda den operativa verksamheten inom regionen, med råvaruanskaffning och leveranser till industri, försäljning till externa köpare och skoglig service till medlemmarna.

Tjänsten innebär även att samverka med övriga regioner och enheter inom Södra Skog, liksom med kunder, förtroendevalda, medlemmar och entreprenörer. Fokus ligger i stor utsträckning på frågor knutna till regionens ca 75 medarbetare.

Som ledare i Södra förväntas du omsätta visioner, värderingar och mål till praktisk handling med ett coachande förhållningssätt som stimulerar och motiverar medarbetarna. En god ledare involverar, skapar engagemang och utvecklar. För att lyckas som ledare behöver du vara tydlig och modig i ditt ledarskap och kunna driva förändring. Dessutom krävs att du är affärsmässig och har god analytisk förmåga och förmåga att skapa överblick.

Du har relevant högskoleutbildning och flera års erfarenhet från skogsbruk och affärsverksamhet i ledande befattning.,

Regionchefen ingår i Södra Skogs ledningsgrupp och rapporterar till skogsdirektören.

I region Syds ledningsgrupp, som regionchefen ansvarar för, ingår sex områdeschefer, en produktionschef, controller samt skötsel- och miljöledare vardera. Dessa är tillika underställda regionchefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort är regionkontoret i Mörrum men resor förekommer inom hela Södras område, varför B-körkort är nödvändigt. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Din arbetsgivare Södra
Södras gemensamma värdegrund är långsiktigt agerande, värdeskapande relationer. Det är viktigt att medarbetare trivs hos oss. Vi tror att medarbetare som trivs visar ett stort engagemang vilket är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda. Vi har intressanta arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, projekt och erfarenhetsutbyte.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du veta mer?
Du är välkommen med förfrågningar om tjänsten till Skogsdirektör Håkan Larsson eller HR-chef Martina Gustafsson.

Fackliga representanter;

Ledarna, Henrik Nordlund 
Saco, Fredrik Dacke
Samtliga nås via Södras växel på telefonnummer 0470-89 000.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via www.sodra.com/karriar senast den 1 maj 2017.

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Publicerad: