Produktionsledare

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Produktionsledare till SCA Skog, Jämtlands skogsförvaltning

Beskrivning av jobbet

Då en av förvaltningens produktionsledare går vidare till nya utmaningar inom företaget söker vi nu en efterträdare med placering i Svenstavik. Hos oss på SCA är ansvar, respekt och högklassighet gemensamma värderingar för samtliga medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som produktionsledare ingår du i produktionsfunktionen, som leder och styr avverkningarna på förvaltningen. Att utveckla verksamheten tillsammans med våra entreprenörer är en viktig uppgift. För att lyckas i arbetet är det nödvändigt att du är intresserad av teknik, människor och skog. Du skapar och bibehåller ett gott arbetsklimat med entreprenörer, skogsägare och övriga SCA-anställda genom ditt arbete.

Krav

Du bör ha skoglig högskoleutbildning eller förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt och gärna erfarenhet av drivning. Det är viktigt att Du har ledaregenskaper, är drivande, ordningsam, affärsmässig samt har god framförhållning i det Du gör. Arbetet ställer krav på självständighet och initiativförmåga.

Ytterligare information

Ytterligare upplysningar om tjänsterna lämnas av produktionschef Pär Forsman, telefon 070-322 01 30. Facklig kontaktperson för Ledarna är Emil Brangenfeldt, telefon 0693-728 08, för Akademikerna Elin Olofsson, telefon 090-71 83 23. Välkommen med din ansökan senast 2017-05-30 via www.sca.com  Refnr. SCA04302. Vi kommer arbeta löpande med urvalet I denna rekrytering.

SCA at a glance

SCA Forest Products producerar papper för förpackningar och tryck, massa, sågade trävaror och förnybar energi. SCA Forest Products förvaltar också SCAs stora skogsinnehav och försörjer SCAs svenska industrier med virkesråvara samt erbjuder kostnadseffektiva transportlösningar.

Publicerad: