Kundansvarig mot Skog- och Lantbruk

Bild för Thomas Bogár Written by Thomas Bogár On the

Kundansvarig mot Skog- och Lantbruk till Falun, Norra regionen

Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Verksamheten i Falun sker både inom privat- och företagsaffären. Den 8 maj flyttar vi hela banken till nya moderna lokaler, anpassade till framtidens bank.

Uppdragsbeskrivning

I din roll som Företagsrådgivare Skog- och Lantbruk, kommer det i dina arbetsuppgifter ingå, att med hög egen aktivitetsnivå genomföra kvalificerade kundmöten, marknadsföra och sälja kundanpassade företagstjänster, utveckla affärer med befintliga och nya kunder samt arbeta med finansieringsfrågor. Analyser och uppföljningar av företagsengagemang är också centrala arbetsuppgifter.

För att lyckas krävs det att du är initiativrik och har en god analytisk förmåga. Dessutom är det viktigt att du har lätt för att skapa relationer med både kunder och medarbetare och att du är tydligt affärsfokuserad.

Du som söker ska givetvis ha ett stort intresse för skog- och lantbruksnäringen och vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet av företagsrådgivning. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet eller någon form av utbildning inom näringen.

Varför jobba hos mig? – Johan Rydhult, rekryterande chef

Jag är en engagerad och närvarande chef som ger ansvar och involverar. Jag har mitt fokus på att ge dig rätt förutsättningar för att lyckas med ditt uppdrag och ge dig möjlighet att arbeta med eget ansvar. 

Jag vill se en egen drivkraft hos mina medarbetare samtidigt som man är en god lagspelare. Nyttan för kunden och banken kommer i första hand. Jag förväntar mig att du liksom jag brinner för att göra affärer och samtidigt överträffa kundens förväntningar.

Det är viktigt att vi har roligt tillsammans i en positiv och tillåtande arbetsmiljö där vi lever efter bankens värderingar. 

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vill du veta mer?

Kontakta Rekryterande chef, Johan Rydhult, 023-472 47.

Fackligt ombud Finansförbundet Finansförbundet Monica Sundin 0226-836 12. SACO Ida Määttä 0920 – 390 52.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!
 
 
Publicerad: