Gratis nyhetsbrev

Nyhetsbrev och SKOGENs Platsannonser

Varje vecka skickar vi ut tidningen SKOGENs nyhetsbrev eSKOGEN till flera tusen e-postadresser. Läs det allra senaste som hänt i skogen, både i Sverige och i världen. Och genom att prenumerera på skogsbranschens platsannonser får du meddelande direkt när nya jobb finns på webben. Helt gratis!

Tidningen Skogens nyhetsbrev - eSKOGEN

Med eSKOGEN får du en nyhetsuppdatering en gång i veckan. Som e-post rakt ner i din dator. Nyheter om virkesmarknad och skötsel, från dina trakter och från världen, roliga nyheter och allvarliga.

Anmäl dig här nedan och få våra nyheter direkt till din e-postadress.

Läs mer om redaktion och prenumeration

Föreningen Skogens medlemsbrev

Som medlem i Föreningen Skogen får du ett exklusivt medlemsbrev ca 1 ggr per månad. I medlemsbrevet hittar aktuella föreningsnyheter, varvat med skogsskötseltips. Medlemsbrevet är enbart öppet för medlemmar och eventuella ändringar gör du genom att kontakta info@skogen.se. Du kan även välja att bli medlem här för endast 300 kronor per år.

Skogsbranschens platsannonser

Här samlar vi de lediga tjänster som utannonseras i det senaste numret av tidningen SKOGEN men också tjänster som enbart publiceras på nätet. Anmäl dig här nedan så får du ett e-postmeddelande varje gång vi får in ett nytt skogsjobb.

Har du bytt e-postadress?

Gör så här:
Avregistrera dig med gamla e-postadressen och anmäl dig sedan med den nya e-postadressen. Eller skicka ett meddelande till oss så ändrar vi.

Vill du avregistrera dig från något av nyhetsbreven? Fyll i din e-postadress, se till att de nyhetsbrev du inte längre vill ha är urkryssade. Klicka sedan på spara-knappen. 
Vid problem, skicka meddelande till e-postadress info@skogen.se.  


Välj nyhetsbrev
Ett + Fyra = Lös det här enkla matteproblemet och ange svaret. Till exempel för 1+3, ange 4.