Gratis nyhetsbrev

Nyhetsbrev och SKOGENs Platsannonser

Varje vecka skickar vi ut SKOGENs nyhetsbrev eSKOGEN till flera tusen e-postadresser. Läs det allra senaste som hänt i skogen, både i Sverige och i världen. Och genom att prenumerera på skogsbranschens platsannonser får du meddelande direkt när nya jobb finns på webben. Helt gratis!

eSKOGEN

Med eSKOGEN får du en nyhetsuppdatering en gång i veckan. Som e-post rakt ner i din dator. Nyheter om virkesmarknad och skötsel, från dina trakter och från världen, roliga nyheter och allvarliga.

Anmäl dig här nedan och få våra nyheter direkt till din e-postadress.

Läs mer om redaktion och prenumeration

Skogsbranschens platsannonser

Här samlar vi de lediga tjänster som utannonseras i det senaste numret av tidningen SKOGEN men också tjänster som enbart publiceras på nätet. Anmäl dig här nedan så får du ett e-postmeddelande varje gång vi får in ett nytt skogsjobb.

Har du bytt e-postadress?

Gör så här:
Avregistrera dig med gamla e-postadressen och anmäl dig sedan med den nya e-postadressen. Eller skicka ett meddelande till oss så ändrar vi.

Vill du avregistrera dig från något av nyhetsbreven? Fyll i din e-postadress plus kryssa för det nyhetsbrev du inte längre vill få. Klicka sedan på avregistrera-knappen. 
Vid problem, skicka meddelande till e-postadress info@skogen.se.  


Välj nyhetsbrev