Skogsopinion

Tycker du att skogsfrågorna diskuteras för lite? I så fall har du kanske missat att Föreningen Skogen dragit igång ett livligt debatterande här på skogen.se. Här varvas numera användbara nyheter med inlägg av personer med starka, skogliga åsikter.

Vi tyckte att rösterna om skogsbruket var för få och framför allt ofta ensidiga. I höstas började vi därför att publicera debattartiklar på skogen.se. Artiklarna skrivs såväl av föreningens kansli och styrelse som av andra tyckande och tänkande medlemmar från olika delar av sektorn.
Tanken är att ge plats både för lättsamheter och hårda fakta. Dessutom återger och länkar vi till andra debatter. Exempelvis skrev föreningen en debattartikel i Dala-Demokraten i samband med klimatmötet i Paris med rubriken ”Låt skogsavverkning rädda klimatet”.
Vill du ta del av debatten? Här samlas alla under vinjetterna ”Föreningen Skogen kommenterar” eller ”debatt”:

Föreningen Skogen kommenterar

Debatt