Stöd vårt arbete - Bli medlem idag! »
Medlemskapet kostar bara 300 kr/år.

Föreningen Skogen har ditt och din skogs bästa för ögonen – utan några egna ekonomiska eller politiska intressen. Som medlem stöttar du föreningens ideella arbete med att föra fram, informera och debattera viktiga framtidsfrågor för skogen. Föreningen samordnar verksamheterna Skogen i Skolan och SkogsSverige och jobbar aktivt med att öka rekryteringen till skogsbranschen och sprida kunskap om skog och skogsbruk. Med föreningen, tidningen SKOGEN och det elektroniska nyhetsbrevet eSKOGEN får du allt du behöver veta om skog.

Få svar på dina frågor
Har du frågor eller funderingar som rör ditt skogsbruk?
Som medlem har du chansen att få tips och råd om hur just du kommer vidare eller lyckas bättre i ditt brukande. Dina frågor skickar du på e-post till info@skogen.se. Du kan också ringa 08-412 15 00.
Är du medlem i Föreningen Skogen försöker våra experter svara dig personligen på alla dina frågor. För övriga garanteras endast svar på de frågor som publiceras i tidningen SKOGEN.

Mer kunskap
* Tillträde till våra omtyckta lokala medlemsexkursioner
* Inbjudan att delta på Skogsnäringsveckan (Föreningen har ett begänsat antal fria platser för medlemmar)
* Tillgång till ett unikt nätverk av skogsintresserade entreprenörer, skogsägare och tjänstemän.
* Tillgång till särskilda medlemssidor på Skogens hemsida.

Bra medlemsrabatter
* 70 kr rabatt på tidningen SKOGEN»
* 10-90% lägre pris på våra böcker och andra förlagsprodukter »
* 10-90% lägre avgift på våra seminarier, exkursioner
* Medlemserbjudanden. Utvalda produkter till rejält rabatterade priser hos Skogma. En ny produkt för varje månad. Det aktuella erbjudandet hittar du på webben och i senaste tidningen SKOGEN.

Stöd vårt arbete genom att bli medlem
Medlemskapet kostar bara 300 kr/år.